• “De Masterclasses Zorg met Smaak! waren zeer inspirerend. Ik heb een goed plan van aanpak kunnen schrijven om zo 50% van de voedselverspilling terug te dringen. Dit gaat ons lukken en ik hoop dat we daarmee andere collega’s kunnen inspireren.”

    Rick Zeilstra, teamleider keuken Zonnehuisgroep Vlaardingen

  • “De resultaten van de afvalmetingen waren behoorlijk confronterend. Het was goed om een keer daadwerkelijk te zien wat er terugkomt in de spoelkeuken. Het zegt veel over interne processen, maar ook over de tevredenheid van de gasten en bijvoorbeeld of bepaalde gerechten wel in de smaak vallen.”

    Thea Holl, Teammanager Gastvriendelijk Aafje locatie Meerweide Rotterdam

  • “Je kunt hier in vrij korte tijd successen mee boeken voor je MVO doelstellingen.”

    Jelle Ferwerda, hoofd voeding en gastenservice Sint Maartenkliniek

  • “De meetmethode en tools van Diverzio geven snel inzicht in je interne processen, je kunt er meteen mee aan de slag.”

    Eric-Jan Wissink, hoofd voeding Ikazia Ziekenhuis Rotterdam

  • “In het kader van duurzaamheid willen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en daarom vinden we het belangrijk om de voedselverspilling terug te dringen. Wat het Aafje oplevert? Minder verspilling en daarmee effectieve inzet van de kosten van eten en drinken. Maar ook kwaliteitsverbeteringen in het proces van eten en drinken bij Aafje, waardoor de klanttevredenheid omhoog gaat. En dan win je toch eigenlijk aan alle kanten.”

    Ruud Jonkman, directeur/bestuurder Aafje